Pályázóknak  /  Hírek, események  /  Rendezvények  /  Hazai és nemzetközi rendezvények
Online Partnerkereső rendezvény a Horizont Európa keretprogram Missziói iránt érdeklődők számára (2024. május 21-22.)
2024. május 03.
A 2024. május 21-22-én megrendezésre kerülő, angol nyelvű ONLINE rendezvény az ugyanazon pályázati felhívás iránt érdeklődő résztvevők közötti online, kétoldalú találkozók megvalósítását teszi lehetővé a projektötletek megosztása és az együttműködő partnerek megtalálása érdekében.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Javasoljuk, hogy minél előbb regisztráljon, mivel a regisztrációs profilok validáláson esnek át az alapvető minőségi kritériumok teljesülésének érdekében, ezáltal biztosítva a partnerkereső rendezvény hatékonyságát. A regisztrációt csak legalább egy találkozónak a Marketplace szekcióban történő megszervezése esetén tekintik érvényesnek.

Kizárólag a május 17-ig regisztrált és validált jelentkezők tudnak részt venni a május 21-22. között megrendezésre kerülő információs rendezvényen!

A platform ugyanakkor a későbbiekben is hozzáférhető marad további találkozók megszervezése céljából. A rendezvényre történő regisztráció előnye, hogy ellenőrzött profilú partnerek között válogatva szervezhetők online bilaterális találkozókat.

Szervező: NCP4Missions

További részletek és regisztráció: https://missions-horizon-europe-brokerage-2024.b2match.io/

Utolsó módosítás: 2024. május 03.
Nyitott pályázati felhívások
PÁLYÁZZON ÖN IS!
Tekintse meg az aktuális nemzetközi beadású pályázati felhívásokat (Horizont Európa és Partnerségi konstrukciók), valamint a hazai beadású, rásegítő pályázatokat.
Megtekintés