Pályázóknak  /  Hírek, események  /  Rendezvények  /  A Hivatal rendezvényei
Driving Urban Transitions Partnerség magyar nyelvű információs nap (2023. október 4.)
2023. szeptember 28.
A hazai pályázók körében is nagyon népszerű Driving Urban Transition Partnerség célja, hogy a városi kihívásokkal foglalkozó transznacionális kutatási/innovációs projekteket támogassa, segítve ezáltal a városokat a fenntarthatóbb gazdasági működés felé való átmenetben.

A felhívások az alábbi három téma köré csoportosulnak: 

  • Pozitív energiakerületek,
  • 15 perces városok,
  • Körforgásos városi gazdaságok. 

Fontos, hogy minden konzorciumnak legalább három, egymástól független jogi személyből kell állnia, amelyek három különböző országból pályáznak, és amelyek finanszírozó ügynökségei részt vesznek a felhívásban.

A DUT partnerség felhívásai 2023. szeptember 12-én nyíltak meg. 

A hazai pályázók támogatása érdekében az NKFI Hivatal magyar nyelvű, online információs napot szervez, 2023. október 4-én 10:00-12:00 között.
Az infónap rendhagyó módon nem plenáris előadásként, hanem kérdés-válasz formájú, dinamikus konzultációként lesz megtartva.

Az infornapon elhnagzott előadás letölthető: Szemere Dorottya: Driving Urban Transitions 2023 PDF (1 463 KB)

Azért, hogy valóban hatékonyan tudjuk segíteni a pályázást, arra kérjük Önöket, hogy kérdéseiket előzetesen küldjék el nekünk a dorottya.szemere@nkfih.gov.hu email címre.

Kapcsolattartó: Szemere Dorottya

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

Utolsó módosítás: 2023. október 09.
Nyitott pályázati felhívások
PÁLYÁZZON ÖN IS!
Tekintse meg az aktuális nemzetközi beadású pályázati felhívásokat (Horizont Európa és Partnerségi konstrukciók), valamint a hazai beadású, rásegítő pályázatokat.
Megtekintés