Pályázóknak  /  Hírek, események  /  Rendezvények  /  A Hivatal rendezvényei
HorizontPéntek10 - 5. Klaszter: Éghajlat, energia és mobilitás nyitott felhívása (2024. május 17.)
2024. május 13.

A HorizontPéntek10 webinársorozat az NKFIH Horizont Európa NCP csapat heti rendezvénye, melyen a Horizont Európa keretprogram érdekes témáiról, aktuális felhívásairól nyújtunk áttekintést, gyakorlati ismereteket minden héten.

Az 5. klaszter célja elősegíteni, hogy a gazdaság, az ipar és a társadalom átalakítása révén Európa 2050-ig klímasemlegessé váljon. A klaszter munkaprogramjában szereplő felhívások a párizsi megállapodás célkitűzéseit, valamint az ENSZ fenntartható fejlődési céljait követik.

2024. május 7-én megnyíltak a klaszter 6-os desztinációjának (Biztonságos rugalmas közlekedés és intelligens mobilitási szolgáltatások az utasoknak és az áruknak) legújabb felhívásai. Az egy órás webinárium első részében ezeket fogjuk részletesen bemutatni, az előadás második részében pedig lehetőség lesz kérdéseket is feltenni a témával kapcsolatosan.

Időpont és helyszín: 2024. május 17., 10:00-11:00 (online)
Regisztrációs határidő: 2024. május 16., 16:00 óra

Szemere Dorottya, NCP
5. Klaszter: Klíma, energia és mobilitás
E-mail: dorottya.szemere@nkfih.gov.hu

A rendezvényen elhangzott előadás letölthető:
Szemere Dorottya: 5. Klaszter: Éghajlat, energia és mobilitás nyitott felhívása PDF (1 787 KB)

Utolsó módosítás: 2024. május 21.
Nyitott pályázati felhívások
PÁLYÁZZON ÖN IS!
Tekintse meg az aktuális nemzetközi beadású pályázati felhívásokat (Horizont Európa és Partnerségi konstrukciók), valamint a hazai beadású, rásegítő pályázatokat.
Megtekintés