Pályázóknak  /  Hírek, események  /  Rendezvények  /  A Hivatal rendezvényei
HorizontPéntek10 - ERA Talents és MSCA Staff Exchanges (2024. május 31.)
2024. május 22.

Kutatócserét és kutatástámogatási munkatársak nemzetközi cseréjét támogató pályázatok: ERA Talents és MSCA Staff Exchanges.

A HorizontPéntek10 webinársorozat az NKFIH Horizont Európa NCP csapat heti rendezvénye, melyen a Horizont Európa keretprogram érdekes témáiról, aktuális felhívásairól nyújtunk áttekintést, gyakorlati ismereteket minden héten.

A webinárium témája a Marie Skłodowska-Curie Actions Staff Exchanges (MSCA SE), valamint az ERA Talents pályázat. Mindkét felhívás a kutatók és kutatást támogató munkatársak nemzetközi cseréjét támogató konzorciális pályázat: az ERA Talents keretében a „widening” országokra fókuszáló interszektorális képzési és kutatási kapacitásépítési projekjavaslatokkal lehet pályázni, míg az MSCA SE egy kutatási projekt kutatók és kutatást támogató munkatársak cseréje révén történő megvalósítását támogatja.

Időpont és helyszín: 2024. május 31. 10:00-11:00 (online)
Regisztrációs határidő: 2024. május 30., 16:00 óra

Borza Beatrix
MSCA & WIDERA (ERA) NCP
e-mail: beatrix.borza@nkfih.gov.hu

A rendezvényen elhangzott előadás letölthető:
Borza Beatrix: Kutatók és kutatási szakemberek mobilitásának támogatása a Horizont Európa keretprogramban: WIDERA ERA Talents, MSCA Staff Exchanges PDF (1 960 KB)

Utolsó módosítás: 2024. június 04.
Nyitott pályázati felhívások
PÁLYÁZZON ÖN IS!
Tekintse meg az aktuális nemzetközi beadású pályázati felhívásokat (Horizont Európa és Partnerségi konstrukciók), valamint a hazai beadású, rásegítő pályázatokat.
Megtekintés