Horizont Európa  /  Horizont Európa Program  /  Hírek
TRANSCAN-3ERA-NET 2022-es nemzetközi felhívása a transzlációs rákkutatás területén
TRANSCAN-3ERA-NET 2022 nemzetközi felhívás
2022. május 10.
A TRANSCAN ERA-NET 2022 májusában hirdeti meg következő nemzetközi felhívását, melyben Magyarország is részt vesz. A 2022-es felhívás fókuszában a nehezen gyógyítható ráktípusok (öt éves túlélési esély kisebb, mint 25%) állnak.

A felhívás címe: "Novel translational approaches to tackle the challenges of hard-to-treat cancers from early diagnosis to therapy".

A minimum 3 és maximum 6 tagú nemzetközi konzorciumok közösen nyújtják be pályázatukat a TRANSCAN ERA-NET felé. A projektjavaslatokat az ERA-NET konzorcium által felkért független szakértők értékelik majd.

A sikeres magyar partnereket az NKFIH támogatja, e célra összesen 300 000 euró forrás áll rendelkezésre. A hazai pályázóknak az NKFIH „2019-2.1.7-ERA-NET: Pályázat az ERA-NET COFUND és EJP COFUND programok közös nemzetközi pályázati felhívásaiban sikeresen szereplő magyar szervezetek támogatására” című felhívás feltételeit kell figyelembe venniük.

Eddig 18 ország (Ausztria, Belgium, Észtország, Franciaország, Írország, Izrael, Lengyelország, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Románia, Spanyolország, Szlovákia, Tajvan és Törökország) jelezte részvételi szándékát a felhívásban.

A pályázat kétlépcsős, az előpályázatok benyújtásának határideje 2022 július 18-án lesz.

További információ a nemzetközi pályázat feltételeiről az alábbi honlapon található:

https://transcan.eu/funding/calls/joint-call-jtc-2022-.kl

Utolsó módosítás: 2022. július 19.
Nyitott pályázati felhívások
PÁLYÁZZON ÖN IS!
Tekintse meg az aktuális nemzetközi beadású pályázati felhívásokat (Horizont Európa és Partnerségi konstrukciók), valamint a hazai beadású, rásegítő pályázatokat.
Megtekintés