Horizont Európa  /  Horizont Európa Program  /  Rendezvények  /  Események
Brokerage Event for Horizon Europe Cluster 6 2023 Calls (2022. december 19.)
2022. november 28.
Az angol nyelvű online rendezvény az ugyanazon pályázati felhívás iránt érdeklődő résztvevők közötti online, kétoldalú találkozók megvalósítását teszi lehetővé a projektötletek megosztása és az együttműködő partnerek megtalálása érdekében.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Javasoljuk, hogy minél előbb regisztráljon, mivel a regisztrációs profilok validáláson esnek keresztül annak érdekében, hogy biztosítsuk az alapvető minőségi kritériumok teljesítését, és ezáltal a partnerkereső rendezvény hatékonyságát. Kizárólag a december 15-ig regisztrált és validált jelentkezők tudnak részt venni a december 19-i rendezvényen. A platform ugyanakkor 2023 januárjának végéig hozzáférhető marad további találkozók megszervezése céljából. A december 19-i rendezvényre történő regisztrálás előnye, hogy minőségellenőrzött profilú partnerek között válogatva szervezhet online bilaterális találkozót.

Szervező: CARE4BIO (Horizon Europe Cluster 6 kapcsolattartó pontok hálózata, melynek részesei a hazai CL6 NCP-k)
Időpont: 2022. december 19.

További részletek és regisztráció: https://he-2023-cluster6.b2match.io/

Utolsó módosítás: 2023. február 22.
Nyitott pályázati felhívások
PÁLYÁZZON ÖN IS!
Tekintse meg az aktuális nemzetközi beadású pályázati felhívásokat (Horizont Európa és Partnerségi konstrukciók), valamint a hazai beadású, rásegítő pályázatokat.
Megtekintés