Horizont Európa  /  Horizont Európa Program  /  Rendezvények  /  Fotó- és videótár
Fotó- és videótár
Photo and video repository

Szűrési feltételek

2 szűrőfeltétel
Keresés

Médiatípus szerint

1 szűrőfeltétel
Mettől
Meddig
Szűrés
Szűrés
<1> /1
5
találat felel meg a feltételeknek
Legújabb elől
HorizontPéntek10 - 6. Klaszter: Élelmiszer, biomassza alapú gazdaság, természetierőforrások, mezőgazdaság és környezet - 2024. május 10.
A HorizontPéntek10 következő részében a 2024. április 24-én megnyílt 18 Circular Bio-based Europe Joint Undertaking (CBE JU) felhívásról tájékozódhattak az érdeklődők. A webinárium második részében Pilar Llornette (CBE JU Programme Officer) és Kovács Barna PhD. (CBE JU SRG tag) osztották meg a sikeres pályázással kapcsolatos tapasztalataikat.
2024. május 10
Bővebben
HorizontPéntek10 – A konzorciumi partnerkeresés taktikái - 2024. március 22.
A megfelelő konzorcium felépítése a sikeres pályázás egyik előfeltétele. Hogyan lehet és hogyan érdemes partnereket keresni? A HorizontPéntek10 következő részén a fenti kérdéseket jártuk körül, és bemutattunk egy új pályázati lehetőséget, ami segítséget nyújt a partnerkereséshez.
2024. március 22
Bővebben
HorizontPéntek10 - Klaszter 4: Fenntartható gyártástechnológia témájú nyitott Horizont Európa pályázati felhívások - 2023. november 24.
A HorizontPéntek10 előadássorozat következő részének témái: gyártástechnológiák, kulcstechnológiák, korszerű anyagok, körforgásos iparágak és továbbiak – 2023. őszén megnyílt felhívások áttekintése.
2023. november 24
Bővebben
HorizontPéntek10 - Klaszter 4. Digitális témájú nyitott Horizont Európa pályázati felhívások 2024 - 2023. november 17.
A HorizontPéntek10 webinársorozat az NKFIH Horizont Európa NCP csapat heti rendezvénye, melyen a Horizont Európa keretprogram érdekes témáiról, aktuális felhívásairól nyújtunk áttekintést, gyakorlati ismereteket minden héten. Az aktuális előadás témái: Mesterséges Intelligencia, Adatok, Robotika, Dolgok internete (IoT), Cloud/Endge technológiák, Grafén és 2D anyagok, Kvantumtechnológia, Fotonika, Szoftver, Hálózati technológiák – 2023. őszén megnyíló felhívások áttekintése.
2023. november 17
Bővebben
Driving Urban Transitions Partnerség információs nap - 2023. október 4.
A Driving Urban Transition Partnerség célja, hogy a városi kihívásokkal foglalkozó transznacionális kutatási/innovációs projekteket támogassa, segítve ezáltal a városokat a fenntarthatóbb gazdasági működés felé való átmenetben. A hazai pályázók támogatása érdekében az NKFI Hivatal magyar nyelvű, online információs napot szervezett.
2023. október 04
Bővebben
<1> /1
Nyitott pályázati felhívások
PÁLYÁZZON ÖN IS!
Tekintse meg az aktuális nemzetközi beadású pályázati felhívásokat (Horizont Európa és Partnerségi konstrukciók), valamint a hazai beadású, rásegítő pályázatokat.
Megtekintés