Horizont Európa  /  Pályázás  /  Szolgáltatások  /  Információszolgáltatás
Információszolgáltatás (tájékoztatás)
2022. január 28.
Az NCP-k naprakész információt nyújtanak az érdeklődőknek a Horizont Európa programról. Áttekintést adnak a program struktúrájáról, az egyes programrészek céljairól, a részvétel feltételeiről, az értékelés szempontjairól, a támogatás formáiról, a projekttípusokról, az egyes területeken elérhető aktuális pályázati lehetőségekről. Segítenek eligazodni a keretprogram által nyújtott pályázati lehetőségeket kétéves ciklusokban tartalmazó Munkaprogramokban és az Európai Bizottság elektronikus pályázat- és támogatáskezelő felületének, a Funding &Tender Opportunities portálnak a használatában. Megosztják a sikeres pályázáshoz szükséges jó gyakorlatokat.

Az információk megosztása érdekében rendszeresen információs napokat, tájékoztató rendezvényeket, konzultációkat szerveznek, illetve az érdeklődőknek hírleveleket küldenek ki a keretprogram aktualitásairól.

Utolsó módosítás: 2022. január 28.
Nyitott pályázati felhívások
PÁLYÁZZON ÖN IS!
Tekintse meg az aktuális nemzetközi beadású pályázati felhívásokat (Horizont Európa és Partnerségi konstrukciók), valamint a hazai beadású, rásegítő pályázatokat.
Megtekintés