Horizont Európa  /  Horizont Európa Program  /  Rendezvények  /  Események
Horizont Európa program 5. klaszter (klíma, energia és mobilitás) információs nap és brokerage event (2022. december 15-16.)
2022. november 02.
Az információs napon az Európai Bizottság bemutatja a 2023-24-es munkaprogramjában szereplő klíma, energia és mobilitás témájú 2023-as felhívásait.

A leendő pályázók tájékoztatást kapnak az új munkaprogramban szereplő támogatási lehetőségekről. A munkaprogram a zöld és digitális átállásra összpontosít, hogy 2050-re Európa elérje a klímasemlegességet.

A rendezvény kizárólag online lesz elérhető:
https://research-innovation-community.ec.europa.eu/events/6wKEl7CncTdqVAWmeWEASd/overview


Konzorciumi partnerkereső rendezvény

Az információs nap keretein belül december 15-e délutánján kerül megrendezésre az online konzorciumi partnerkereső rendezvény (brokerage event). Az esemény során a leendő projekt partnerek hálózatokat építhetnek célzott találkozók révén.

A résztvevők lehetőséget kapnak rövid, maximum 4 perces bemutatkozó előadásokra valamint 20-20 perces kétoldalú megbeszélésekre.

Regisztrálni 2022. november 28-ig lehet: https://greenet-brokerage-event-2023.b2match.io/

Utolsó módosítás: 2023. február 22.
Nyitott pályázati felhívások
PÁLYÁZZON ÖN IS!
Tekintse meg az aktuális nemzetközi beadású pályázati felhívásokat (Horizont Európa és Partnerségi konstrukciók), valamint a hazai beadású, rásegítő pályázatokat.
Megtekintés