Horizont Európa  /  Horizont Európa Program  /  Rendezvények  /  Események
Marie Skłodowska-Curie Doctoral Networks 2023. évi pályázati felhívás – az Európai Bizottság online információs eseménye (2023. június 14.)
Marie Skłodowska-Curie Doctoral Networks 2023
2023. június 01.
Az Európai Bizottság online információs eseményt tart a potenciális pályázók számára a Marie Skłodowska-Curie Doctoral Networks (MSCA DN) 2023. évi pályázati felhívásához kapcsolódóan.

Időpont: 2023. június 14., 9:30 – 12:30

Az MSCA DN a „Horizont Európa” keretprogram kutatói mobilitást támogató Marie Skłodowska-Curie programjának olyan konzorciális pályázati konstrukciója, aminek keretében a pályázó konzorcium doktori hallgatók képzésével egyidejűleg közös kutatási projektet valósít meg.

Az esemény részeként az Európai Kutatási Végrehajtó Ügynökség (REA) munkatársai egy órában válaszolnak a Slido alkalmazáson keresztül feltett kérdésekre. Kérdések benyújtására június 1-től van lehetőség.

Az online eseményen regisztrációt követően lehet részt venni. A részletes program és a regisztrációs felület itt érhető el:
Horizon Europe - Marie Skłodowska-Curie Actions (MSCA) Doctoral Networks 2023

Utolsó módosítás: 2023. június 08.
Nyitott pályázati felhívások
PÁLYÁZZON ÖN IS!
Tekintse meg az aktuális nemzetközi beadású pályázati felhívásokat (Horizont Európa és Partnerségi konstrukciók), valamint a hazai beadású, rásegítő pályázatokat.
Megtekintés