Horizont Európa  /  Horizont Európa Program  /  Rendezvények  /  Események
Az új európai uniós kiberreziliencia törvény várható hatásai – online kerekasztal-beszélgetés (2023. április 17.)
Az új európai uniós kiberreziliencia törvényvárható hatásai
2023. április 13.
Az IoTAC konzorcium által szervezett kerekasztal-beszélgetés keretében a kiberreziliencia törvényt (Cyber Resilience Act) előkészítő Európai Bizottság, az amerikai Nemzeti Szabványügyi és Technológiai Intézet (NIST), és további szabványügyi szervezetek képviselői, valamint iparági és fogyasztóvédelmi szakemberek értékelik, hogy milyen hatások várhatók a jogszabály életbe lépésétől a biztonság, a versenyképesség, a költségek, a time-to-market, és a felelősségvállalás terén.

A 7 európai ország ipari szereplőit, kutatási központjait és egyetemeit összefogó 13 tagú konzorcium által a Horizont 2020 keretprogramból az Atos Magyarország Kft. vezetésével megvalósuló IoTAC projekt célja az IoT (dolgok internete) rendszerek biztonságának, ellenálló képességének javítása. A konzorcium további magyar tagjai a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a SafePay Systems Kft.

A „Compliance and Beyond: Understanding the Impact of the New EU Cyber Resilience Act” címmel 2023. április 17-én 14:00-17:00 óra között megrendezésre kerülő online angol nyelvű eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A részletes program és regisztrációs felület a https://iotac.eu/iot-day-roundtable-2023/  oldalon érhető el.

Utolsó módosítás: 2023. április 17.
Nyitott pályázati felhívások
PÁLYÁZZON ÖN IS!
Tekintse meg az aktuális nemzetközi beadású pályázati felhívásokat (Horizont Európa és Partnerségi konstrukciók), valamint a hazai beadású, rásegítő pályázatokat.
Megtekintés