Horizont Európa  /  Horizont Európa Program  /  Rendezvények  /  Események
Horizont Európa Teaming pályázatok hazai előszűrése (2023. március 6.)
HorizontEurópa Teaming pályázatok hazai előszűrése
2023. február 13.
Az NKFI Hivatal előszűrést szervez a Horizont Európa Teaming programjában pályázni szándékozó hazai szervezetek számára 2023. március 6-án, 14:00-17:00 között az NKFI Hivatal Kéthly Anna téri épületének, 4. emeleti 451. termében.

Az előszűrés során a pályázók egy prezentáció keretében mutathatják be az NKFI Hivatal által felkért értékelő bizottság előtt tervezett pályázatuk főbb elemeit.

A prezentáció elvárt tartalma:

  • Stratégiai vízió a KFI kiválóság fejlesztésére vonatkozó elképzelésekről a Teaming pályázat keretében;
  • A pályázó szervezet és vezető partner szervezet bemutatása - az együttműködés főbb elemeinek és előnyeinek kiemelésével;
  • Milyen hosszú távú hatásokat várnak a Teaming pályázat megvalósításától (szervezeti kultúra, intézményi reformok, nemzetközi láthatóság és versenyképesség területén);
  • Hogyan kapcsolódik a pályázat a hazai S3 stratégiához?
  • Hogyan tervezik biztosítani a kialakítandó Kiválósági Központ autonómiáját;
  • Tervezett költségvetés bemutatása.

Kérjük, hogy az előszűrésen bemutatni tervezett prezentációkat 2023. március 2-ig szíveskedjenek megküldeni Tóth Orsolya kolléganőnk számára: orsolya.toth2@nkfih.gov.hu.

Az NKFI Hivatal a hazai előszűrés eredményeiről a tervek szerint 2023. március 10-ig tájékoztatja a pályázókat.

A Teaming a Horizont Európa program Részvétel szélesítését célzó és a kiválóság elterjesztését támogató ún. Widening programjának legjelentősebb pályázati konstrukciója, amelynek célja újonnan létrehozandó, vagy létező intézményre épülő, de azt jelentősen továbbfejlesztő Kiválósági Központok kialakítása alacsonyabb K+F és innovációs teljesítményű országokban (ebbe a körbe tartozik Magyarország is) vezető, kutatás-intenzív európai intézmények segítségével.

Az elnyerhető támogatás összege: 8-15 millió euró.

Teaming pályázati konstrukcióra idén, 2023-ban lehet utoljára pályázni a Horizont Európa program időszaka alatt, az első lépcsős pályázati anyagok benyújtási határideje: 2023. április 12. (a második lépcsőé 2024. március 7.).

Utolsó módosítás: 2023. február 22.
Nyitott pályázati felhívások
PÁLYÁZZON ÖN IS!
Tekintse meg az aktuális nemzetközi beadású pályázati felhívásokat (Horizont Európa és Partnerségi konstrukciók), valamint a hazai beadású, rásegítő pályázatokat.
Megtekintés