Horizont Európa  /  Horizont Európa Program  /  Rendezvények  /  Események
Kutatók és kutatási szakemberek mobilitásának támogatása a Horizont Európa keretprogramban: a Staff Exchanges (MSCA) és az ERA Talents (WIDERA) pályázat (2022. október 4.)
2022. szeptember 20.
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 2022. október 4-én tájékoztatót tart a Horizont Európa keretprogramban a kutatók és kutatási szakemberek nemzetközi mobilitását támogató pályázatokról (MSCA Staff Exchanges és WIDERA ERA Talents).

2022. október 4., 14:00 – 16:00
online esemény

A kutatók és kutatási szakemberek nemzetközi mobilitását hosszú évek óta támogató „Marie Skłodowska-Curie Actions” (MSCA) Staff Exchanges pályázata mellett az interszektorális mobilitást a „Widening participation and strengthening the European Research Area” (WIDERA) programterület is egy új konstrukcióval segíti.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Az eseményre való jelentkezés határideje: 2022. október 2.
Az eseményre a YouTube platformon kerül sor, kérdéseiket a Slido alkalmazáson keresztül tehetik fel. A regisztrált résztvevők október 3-án e-mailben kapják meg a részvételt lehetővé tevő közvetlen linket.

A rendezvényen elhangzott előadás letölthető:
Jeney Nóra, Borza Beatrix: Kutatók és kutatási szakemberek mobilitásának támogatása a Horizont Európa keretprogramban: MSCA: StaffExchanges, WIDERA: ERA Talents PDF (6 811 KB)

További információ:

Jeney Nóra
MSCA NCP
nora.jeney@nkfih.gov.hu

Borza Beatrix
MSCA NCP / WIDERA NCP
beatrix.borza@nkfih.gov.hu

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

Utolsó módosítás: 2023. február 22.
Nyitott pályázati felhívások
PÁLYÁZZON ÖN IS!
Tekintse meg az aktuális nemzetközi beadású pályázati felhívásokat (Horizont Európa és Partnerségi konstrukciók), valamint a hazai beadású, rásegítő pályázatokat.
Megtekintés