Horizont Európa  /  Horizont Európa Program  /  Rendezvények  /  Események
Marie Skłodowska-Curie Akciók Posztdoktori ösztöndíj – online workshop angol nyelven (2023. július 5.)
2023. június 01.
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal a Fiatal Kutatók Akadémiájával, az ELKH Természettudományi Kutatóközponttal és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karával együttműködésben online workshopot szervez a Marie Skłodowska-Curie Postdoctoral Fellowships (MSCA PF) ösztöndíjprogramjáról.

Időpont: 2023. július 5., 10:00 - 13:00

Az online workshopra elsősorban olyan kutatók jelentkezését várjuk, akik pályázatukat az MSCA PF aktuális, 2023. szeptember 13-i beadási határidővel kiírt pályázati felhívására kívánják benyújtani, magyar fogadóintézménnyel. A workshopon a pályázat részletes megírásával kapcsolatos konkrét kérdésekre kaphatnak válaszokat, gyakorlati tanácsokat, nyertes pályázattal rendelkező szakértők és az MSCA nemzeti kapcsolattartó bevonásával.

Az online workshopon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció határideje: 2023. június 28. A workshopon való részvételhez szükséges zoom linket július 3-án küldjük ki a jelentkezőknek.

További információ:

Borza Beatrix, MSCA NCP
e-mail: beatrix.borza@nkfih.gov.hu

REGISZTRÁCIÓ

A regisztráció lezárult.

Utolsó módosítás: 2023. július 03.
Nyitott pályázati felhívások
PÁLYÁZZON ÖN IS!
Tekintse meg az aktuális nemzetközi beadású pályázati felhívásokat (Horizont Európa és Partnerségi konstrukciók), valamint a hazai beadású, rásegítő pályázatokat.
Megtekintés